aboutus

Zhejiang Luyao Electronics Technology Co., Ltd.

Zhejiang Luyao Electronics Technology Co., Ltd. Zhejiang Luyao Electronics Technology Co., Ltd. Zhejiang Luyao Electronics Technology Co., Ltd. Zhejiang Luyao Electronics Technology Co., Ltd. Zhejiang Luyao Electronics Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: OEM/LUYAO
Aantal werknemers: 500~800
Jaarlijkse omzet: 3million-6million
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 40% - 50%
Factory certificates: BSCI ISO9001 FDA
Product certificates: CE RoHS UL ETL FCC
Main Products: handheld massager, shoulder neck massager, massage cushion, foot massager, beauty machines
Business: Wholesale
Ongeveer ons
Inleiding

Zhejiang Luyao Electronic Technology Limited werd opgericht in 2001 in Zhejiang-provincie. Wij zijn één van top 10 masseren productenfabrikant in China. Wij hebben ISO9001, FDA, BSCI-certificaten. Met een gebied van 30000 vierkante meters, verscheidene moderne productielijnen, rond 600 werknemers, kunnen wij 5 miljoen reeksen massagers jaarlijks veroorzaken.
 
Wij worden gewijd om professionele ontwerp en productie van massageproducten te verstrekken. Wij hebben twee merken „Luyao " en „Saituo " die reeds zeer beroemd in onze binnenlandse markt zijn. Ons jaarlijks verkoopvolume op het E-businessplatform JINGDONG en TMALL van China is meer dan 6 miljoen dollar. Wij hebben 5 belangrijke productenreeksen: handbediende percussie massager, schouderhals massager, voet massager, massagekussen, en schoonheidsmachines. Het grootste deel van onze producten hebben de certificaten van Ce, van ROHS, van UL, van ETL en FCC. Wij bezitten rond 80 ontwerpoctrooien en de veelvoudige producten worden warm ingestemd met door zowel binnenlandse als overzee klanten. 
 
De producten worden uitgevoerd aan over de hele wereld zoals Azië, Noord-Amerika, Europa, Afrika enz. Met 18 jaar ODM/OEM-ervarings, kunnen wij uw diverse eisen volledig tevredenstellen. De kwaliteit is de cultuur van ons bedrijf. In Luyao, moet onze opdracht comfortabele en betrouwbare massageproducten van hoogte voorzien - kwaliteit, gematigde prijs en de beste dienst. Wij geloven in het omhelzen van innovatie en creativiteit, en wij ontwikkelen constant nieuwe producten om miljoenen van het huishoudens levende leven beter te helpen. Wij hopen oprecht om een samenwerking op lange termijn, win-win met u te vestigen!

Geschiedenis

Opgericht in 2001, wordt LUYAO op brede schaal erkend voor zijn massageproducten in de binnenlandse markt van China, en wij blijven onze markt overzee uitbreiden. Wij heten over de hele wereld warm partners van welkom om een samenwerking op lange termijn te bouwen.

Dienst

LUYAO is specilized in het ontwerpen van en de productie van de producten van de gezondheidszorgmassage met inbegrip van handbediende percussie massager, massagesjaal, massagekussen, massagehoofdkussen en voetmassagers. Wij brengen ook in sommige zeer concurrerende machines van de prijsschoonheid. Wij worden gewijd om u producten met betrouwbare kwaliteit, gematigde prijs, de eerste diensten en gevorderde technologie aan te bieden!

Ons Team

Onze fabriek heeft meer dan 500 werknemers. Het wordt georganiseerd door één algemene manager, één fabrieksdirecteur en één manager.

Business range

Voor het uitvoeren, doen wij slechts in het groot zaken

Contactgegevens